SCHAAKTRAINING

Schaaktraining voor WSV-leden

In het schaakseizoen 2017-18 wordt aan de WSV-leden een 12-tal schaaktrainingen aangeboden, 6x voor de Kerst en 6x erna. Bert van der Knaap en Wim van der Hoek nemen afwisselend elk 6 trainingen voor hun rekening.

Het accent van Bert zal liggen op de strategie en de openingen. Wim zal voornamelijk de tactiek en het eindspel behandelen.

De training van Bert zal in overleg bij hem thuis plaatsvinden. Wim wil rekening houdend met het RSB-programma daar invulling aan geven op de clubavonden.

Het niveau zal liggen op Stap 3/4 van de Stappenmethode van Brunia&vanWijgerden, waarbij met voorbeelden hieruit tevens de visie van Rick Lahaye (zie de syllabus van de workshop d.d. 13 april 2017) in wordt meegenomen.

Er zijn geen kosten aan de training verbonden.

Graag aanmelden via e-mail : wvdhoek@kpnplanet.nl of op de clubavond bij een van de trainers.