Bert van de Knaap voorzitter af

Tijdens de algemene ledenvergadering van WSV Inter Nos heeft Bert van der Knaap, na 10 jaar trouwe dienst, de voorzittershamer overgedragen aan Guy Luder. Bert werd toegesproken door de intern wedstrijdleider Jaap van der Heijden.

Jaap roemde Bert om zijn leidinggevende capaciteiten , flexibiliteit en uitstekende samenwerking met de andere bestuursleden. Onder applaus van de aanwezige leden kreeg Bert een leuke attentie overhandigd.

Bert nam daarna het woord en dankte de leden en mede bestuursleden voor het gestelde vertrouwen in de afgelopen 10 jaar.  De nieuwe kandidaat voor het voorzitterschap, Guy Luder,  werd door Bert bekend gemaakt en vervolgens onder applaus van de leden met unanieme instemming als nieuwe voorzitter aanvaard.

Donderdag 2 september zal het echte werk weer van start gaan , als de 1e ronde van de interne competitie op het programma staat.