WSV DRIE RONDEN TOERNOOI 2019


Matthias Ehrhardt wint 65e WSV Drie Ronden Toernooi

 

Het was weer erg gezellig in het Zuidhonk te Waddinxveen, waar de 65e editie van het WSV Drie Ronden Toernooi werd gespeeld.

44 schakers meldden zich voor dit evenement. In alle groepen werd zoals gewoonlijk flink strijd geleverd, daar dankzij de unieke formule van het toernooi ieder op zijn eigen niveau voor de overwinning in zijn groep gaat.

Het werd een mooi toernooi. Beetje rustig, maar wel spannende partijen. In groep 1 waren ze aan elkaar gewaagd, maar 1 winstpartij. Voor de tweede en derde plaats hebben ze gevluggerd en Edo Pouwelse won op tijd.

Winnaar van het toernooi werd Matthias Ehrhardt uit Gouda. 2e in de groep werd Edo Pouwelse, gevolgd door Gijs van Dongen (3e) en Peter de Louw (4e).

In de 2e groep was het Jaap van den Berg die de 1e plaats behaalde, gevolgd door Ferdi Sieben (2e), Henk van der Wösten (3e) en Arno Luinenburg (4e). De 1e positie in groep 3 werd een prooi voor Hans van Woudenberg, die Rens ter Veen, Ral Simon en Rien Duine achter zich liet.

 

Wedstrijdleider Albert Prins

 

De organisatie lag, evenals in vorige jaren, in de handen van Albert Prins, die kan terugkijken op een uitermate geslaagd toernooi waarbij alle onderdelen vlekkeloos verliepen. Ook zijn wij veel dank verschuldigd aan de mensen van het Zuidhonk

Wij kijken uit naar het 66e WSV Drie Ronden Toernooi !