WSV ZOMERSCHAAKTOERNOOI 2019

Traditie is het inmiddels om gedurende de zomer toch lekker de potjes te blijven spelen. Ook dit jaar zal de Waddinxveense Schaakvereniging WSV in samenwerking met de Stichting Wijkwerk “De Zuidplas"  het Zomerschaaktoernooi organiseren. Voor inmiddels de 29e editie bent u van harte welkom in het Wijkgebouw “Het Zuidhonk”, waar vanaf donderdag 20 juni de degens gekruist kunnen worden.

Met 9 speelavonden, waarop totaal 36 ronden gespeeld zullen worden, kansen te over om nieuw repertoire uit te proberen en bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Ook voor huisschakers een uitgelezen kans om kennis te maken met de schaaksport in wedstrijdverband.

Wijkgebouw "Het Zuidhonk"
Zuidplaslaan 552
Waddinxveen
20 juni t/m 15 augustus 2019
iedere donderdag
20.00 u tot 23.30 u

Per speelavond worden er 4 ronden gespeeld met een speeltempo van 20 minuten per speler.

Kosten voor deelname bedragen 10,=. Voor jeugd tot 16 jaar 6,=

Er wordt gespeeld volgens het Keizer systeem. Het is traditie bij het Zomerschaak dat alle deelnemers met een prijs naar huis gaan !

Aanmelden kan telefonisch bij Nico Dannis, mob. 06-53698548 of middels het aanmeldformulier.