Rembrandt Bruil winnaar 67e WSV Inter Nos Drieronden Toernooi

De 67e editie van het Drieronden Toernooi, de eerste editie uit naam van WSV Inter Nos, is een prooi geworden voor Rembrandt Bruil. De schaker uit Elst liet in de hoofdgroep van het toernooi Kresna Soerjadi(2) , Rachid Schrik (3) en Symon Algera(4) achter zich. Met een 100% score een duidelijke winnaar.

Na 2 jaar te hebben ontbroken, vanwege alle corona beperkingen,  stond dit gezellige toernooi dit jaar weer op de kalender. Dat er echt weer behoefte was om elkaar in levende lijve te bestrijden, bleek uit de opkomst van 54 schakers die de strijd aangingen. Wedstrijdleider Albert Prins had de indeling gemaakt en moest nog even improviseren om de groepen sluitend te maken. Dit leidde ertoe dat er , vanwege het aantal van 54, één groep met 6 deelnemers werd gemaakt. Om 10.00 uur werd er afgetrapt met de start van de 1e ronde. Ronde 2 en 3 stonden resp. om 13.00 u en 15.00 uur op het programma. Tussendoor, en ook in de lunchpauze van 12.00 uur tot 13.00uur, was er ruim de gelegenheid om bij te praten en gebruik te maken van de faciliteiten van Het Zuidhonk. Rond 17.00 uur vond de prijsuitreiking plaats en werd een succesvolle editie afgesloten.

Met dank aan de vrijwilligers van het Zuidhonk en Wedstrijdleider Albert Prins, die alles op deze dag in goede banen wist te leiden.